My Gear 

Met gepaste trots ben ik ambassadeur van Mr Jan Gear en zijn topmateriaal. Als doorgewinterde natuurfotograaf moet je zeker zijn van goed materiaal en uit ervaring vertrouwen op de zeer kwalitatieve producten van deze natuurkenner. Zelf fotograaf zijnde heeft hij de ideale en duurzame fotorugzakken gemaakt die onze taak al vaak hebben verlicht. Perfect om mee te reizen als handbagage, licht en stabiel om te dragen zelfs wanneer zwaar geladen en heel inventief gemaakt met allerlei handige opbergvakken.

Ook zijn floating hides zijn revolutionair in de fotowereld en helpen ons beter beelden te maken. 

 

Ik kan alvast niet meer zonder en ben dan ook overtuigde Mr Jan Gear ambassadeur!

 

KOOP HIER DE JAN GEAR PRODUCTEN RECHSTREEKS:

 

WWW.MRJANGEAR.COM

SWAROVSKI OPTIK AMBASSADOR

Het belangrijkste instrument voor een fotograaf naast een camera is een kijker. Alles begint bij het kijken, dat is de eerste stap naar een goede foto. De kijkers en telescopen van Swarovski zijn absolute wereldtop, er is niets beter. Je kan pas weten hoe mooi iets echt is als je door een Swarovski kijker hebt gekeken. Ongekende scherpte en contrast, perfecte kleuren en uiterst ergonomisch en comfortabel. 

Ook aangepast aan de moderne eisen van de fotograaf met aansluitsystemen voor alle camera's en zelfs smartphones.

Een Swarovski heb je voor het leven.

WWW.SWAROVSKIOPTIK.COM

Han Bouwmeester fotomateriaal staat al lang aan de top in de natuurfotografiewereld. Van beanbags tot schuiltenten en camouflagekleden. Ze helpen je als natuurfotograaf echt verder en je kan vertrouwen op duurzaam materiaal. Inventief en praktische oplossingen waardoor je betere foto's maakt!

 

WWW.HANBOUWMEESTER.NL

Nikon Lenzen en body's

Nikon Lenzen en body's

logo-benro1.png
BENRO TRIPODS & HEADS

BENRO AMBASSADOR

Martin is officieel ambassadeur van de beste schommelkoppen en statieven van BENRO. Stabiliteit, duurzaamheid en lichtgewicht zijn voor wildlifefotografen van essentieel belang. En die sterke punten vind je terug bij alle producten van Benro. Tijdens onze reizen kan je ze ook testen en echt in het veld gebruiken. 

WWW.BENRO.NL

logo_foto_grobet-1400px.png
Foto Grobet Antwerpen

FOTO GROBET PRO DEALER

In en rond Antwerpen is foto Grobet al 80 een begrip als pro dealer van de belangrijkste merken. Service en expertise staan voorop en daarom ook mijn favoriete fotowinkel.

WWW.GROBET.BE

Powered by